Activitate de weekend: jocuri in 2

Published on

Nu stii ce poti face in weekend, alaturi de prietena, copilul sau prietenii tai? Iti propun eu o solutie: jocuri in 2. Le poti juca fie online, fie ii poti chema pe ei la tine, pentru o dupa-amiaza relaxanta. Iti mai trebuie doar o punga de popcorn, o sticla de suc si multa voiebuna si iti garantez ca vei avea un sfarsit de saptamana cum de mult nu ai mai avut! Nu ma crezi? Iti dau cateva motive care sa te convinga ca am dreptate.

3 motive sa alegi jocuri in 2

1. Hai sa facem un calcul simplu: o sticla de suc, 6 ron, o punga de popcorn, 5 ron. Voia buna este gratuita. Ce spui, este suficient de ieftin pentru o dupa-amiaza? Jocuri in 2 gasesti pe internet, la o simpla cautare. Ai atat de multe variante, incat cred ca va veti petrece cam 2 ore numai sa va hotarati ce sa jucati. Ba, chiar, ai putea sa petreci tu cateva ore, inainte, ca sa faci o selectie de jocuri bune, in functie de ce gusturi aveti, ca sa nu irositi timp pretios din weekend fiind nehotarati. Cum suna “Hai la mine sa jucam tenis?” 

2. Sau hai sa privim din alta perspectiva: mai e vreun club sau parc in oras prin care nu v-ati plimbat? Nu e asa ca v-ati saturat sa mergeti mereu prin aceleasi locuri, sa faceti mereu aceleasi lucruri, sa vedeti aceiasi oameni? Eu, personal, uneori ma satur de asta. Si-atunci imi chem prietenii la mine sa incercam jocuri in 2. Avantajul? Nu avem cum sa ne plictisim. Daca ne-am plictisit de Mario, incercam un Mahjong. Daca ne-am plictisit si de el, incercam un shooter. Daca nici asta nu mai merge, punem un film si, dupa ce se termina, revenim. Ati putea face si voi la fel. 

3. Nu vreau sa arunc marul discordiei, dar care dintre voi e cel mai bun la logica? Dar la dexteritate? Poate esti tu bun la strategie? Sau e prietenul tau cel care ar fi putut lejer sa conduca o armata? Exista jocuri in 2 care va pot ajuta sa va cunoasteti mai bine, sa va descoperiti unul altuia calitatile, defectele, sa stabiliti cine este mai bun, desi in prietenie nu ar trebui sa aiba loc competitia. Dar, astfel, stiti cum va puteti ajuta unii pe altii. Am dreptate, nu? 

In concluzie, sa alegi sa iti petreci un weekend jucand jocuri in 2 nu e deloc rau. E un plus pe care il veti aduce relatiei voastre de prietenie. Sunt momente in care puteti vorbi, puteti sa va cunoasteti, puteti sa va dati sfaturi sau sa va apropiati. Nu ai prieteni? Nici o problema: si colegii de la birou sau scoala stiu sa aprecieze niste jocuri in 2, asa ca ce mai astepti?

To be informed of the latest articles, subscribe: